Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 302
Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 321

ALETTA DE BOER

Doet mee als wijkbewoner
woont 20 jaar in de Oosterparkwijk.

Wat ik vooral bijzonder vind aan de Oosterparkwijk is de architectuur en dat het een rustige, groene wijk is op maar vijf minuten fietsen van het centrum.

Er is wat mij betreft de laatste jaren al veel verbeterd: nieuwe winkels en (koop)woningen, ook voor jongeren, waardoor de bevolking in de wijk diverser is geworden. Er is meer groen bijgekomen en de wijk ziet er op veel plaatsen aantrekkelijker uit.

Ik vind het een goed idee dat de bewoners zelf mogen meepraten over hun wijk en ideeën voor verbetering kunnen aandragen. Hopelijk kunnen we er met de Coöperatieve Wijkraad voor zorgen dat de Oosterparkers zich (nog) prettiger en veiliger in hun buurt gaan voelen.

Daarnaast vind ik het voor mijzelf een mooie manier om meer bij de wijk  betrokken te raken en andere wijkbewoners te ontmoeten.