Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 302
Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 321

CHIEL SCHUPPERS

44 jaar, woont 19 jaar in de Oosterparkwijk. Alleenstaand

De Oosterparkwijk is een wijk met volkse charme. Dat volkse karakter onderscheidt de Oosterparkwijk van veel andere wijken. De wijk is in beweging en het lijkt me interessant om deze beweging te volgen.

Ik heb mede besloten om ja te zeggen tegen de Coöperatieve Wijkraad om mijn leven wat meer inhoud te geven. Ik zou willend dat de Oosterparkwijk, ondanks alle veranderingen, haar eigen karakter weet te behouden.

Van de Coöperatieve Wijkraad heb ik nog niet meteen heel hooggespannen verwachtingen. Wel zou ik het leuk vinden wanneer de Coöperatieve Wijkraad wat meer smoel krijgt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er door de wijk besloten wordt over onderwerpen die met de wijk te maken hebben. Belangrijke onderwerpen vind ik zelf sociale cohesie en het tegengaan van sociale ongelijkheid.

Ik heb er zin in!