ERICK BAKKER

Doet mee als gemeenteraadslid, 51 jaar, alleenstaand met twee poezen

Ik denk dat de wijkvernieuwing goed heeft gewerkt in de Oosterparkwijk. In de afgelopen twintig jaar heb ik de wijk er flink op vooruit zien gaan! De wijkbewoners zijn heel divers en er wonen veel echte Oosterparkers. Ik vind het tof om te zien dat bewoners al tijden lang ’s zomers lekker voor hun huis zitten.

Ik kom vaak in de wijk en woon zelf net een paar honderd meter + daarom heb ik gekozen voor de Coöperatieve Wijkraad. Ik heb hier veel vrienden en vriendinnen wonen en ik ben in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen veel in deze wijk geweest om campagne te voeren.

Ik heb veel ideeën voor de wijk. Ik zou bijvoorbeeld graag de mogelijkheid om te vissen in de vijvers houden, en wil graag kijken hoe we huizen kunnen verduurzamen, zodat de energierekening omlaag kan bij wijkbewoners. Ook wil ik kijken naar gevaarlijke verkeerssituaties en een nieuwe plek voor het Treslinghuis.

Ik hoop dat de Coöperatieve Wijkraad bij dit alles een luisterend oor is voor bewoners en dat het helpt om de kloof tussen politiek en de bewoners (een beetje) te dichten.

Ik heb er zin in en wil graag dat wat ik hoor vanuit mijn nabije omgeving in te brengen in de CWR!