Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 302
Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 321

JEFFRY VAN HOORN

Doet mee als gemeenteraadslid, 29 jaar, alleenstaand met kat

De Oosterparkwijk vat zich voor mij vooral samen als een stukje familie en jeugdsentiment. Ik woon er zelf vlakbij en mijn opa woont er in een huis waar hij, samen met mijn oma, mijn vader heeft opgevoed.

In de Oosterparkwijk gaat om samen zijn. Met de buren, met je familie met studenten en met Stadjers. Het is een wijk die zich kenmerkt door saamhorigheid en eenheid in diversiteit. Ik heb het idee dat de Oosterpark nog een wijk is waar je weet wie je buren zijn en waar mensen naar elkaar omkijken.

Dit beeld van de wijk heeft gemaakt dat ik ja heb gezegd tegen de Coöperatieve Wijkraad. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan dit initiatief en samen mooie dingen gaan realiseren in en voor de Oosterparkwijk. Ik hoop dat de Oosterparkwijk een wijk wordt waar iedereen zich gehoord en gezien voelt en waar iedereen de vrijheid voelt om zichzelf te zijn of zichzelf te worden. Een wijk die een eenheid vormt en samen haar eigen wensen werkelijkheid maakt.

Ik kijk ernaar uit om veel te gaan luisteren naar de wijkbewoners en meer te leren over de wijk. De Coöperatieve Wijkraad mag een plek zijn waar bewoners zelf hun zegje kunnen doen en invloed kunnen uitoefenen op beslissingen. Hier wil ik in de toekomst graag aan bij gaan dragen.

Ik heb er zin in!