MAARTEN KLAASSEN

Doet mee als wijkbewoner
woont samen met vriendin 2 jaar in de Oosterparkwijk

Je kan altijd bij je buur terecht! Dat vind ik leuk aan de Oosterparkwijk. De Oosterpark is een leuke wijk doordat er een goede mix is tussen jong en oud en verschillende culturen. Ik ervaar het als een gezellige wijk en dat moet zeker niet veranderen! Ik vind het ook mooi om te zien dat er veel ruimte is voor parken en groen in de wijk.

Ik heb ja gezegd tegen de Coöperatieve wijkraad omdat het een mooie mogelijkheid is om op een ander niveau mee te denken over hoe we de Oosterparkwijk nog een stukje leuker en mooier kunnen maken. Het lijkt me leuk om een voorloper op verduurzaming te worden. Daarnaast zou ik me bezig willen houden met het financieel bewust te maken van de bewoners en hulp te bieden aan diegene die daar behoefte aan hebben.

Er zijn bijvoorbeeld verschillende programma’s waar vrijwilligers mensen helpen met hun boekhouding en financiën op een rijtje te zetten. Hier zouden we nog meer mee kunnen doen en ik denk dat bewoners er veel aan zouden kunnen hebben.

Ik verwacht dat we ons met de Coöperatieve Wijkraad bezig gaan houden met de onderwerpen die spelen in de wijk. Dat we de wijk gaan vertegenwoordigen en de wensen van de wijk gaan uitvoeren. Dat we niet ons eigen belang vooropstellen maar goed luisteren naar de wensen van bewoners!

Ik heb er zin in!