MARIT SMIT

Doet mee als wijkbewoner is 21 jaar, is alleenstaand en woont 2 jaar in de Oosterparkwijk

Ik vind het fijn wonen in de Oosterparkwijk. Het is een rustige wijk en met de vijvers en het groen erom heen vind ik het er gezellig uitzien. Ik vind het leuk dat er veel diversiteit in mensen is die in de Oosterparkwijk wonen, van student tot gezinnen en ouderen.

Ik heb besloten om “ja” te zeggen tegen de wijkraad omdat ik het belangrijk vind dat mensen die in de wijk wonen wat te zeggen hebben over wat er in de wijk gebeurd. Nu ik hier de kans voor heb gekregen vind ik het leuk dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen.  

Mijn wens voor de Oosterparkwijk is dat het een gezellige wijk blijft en het er netjes uitziet. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er voor iedereen voorzieningen zijn (jong en oud). Ik heb geen specifieke ideeën over wat er wel of niet moet veranderen. Ik ben benieuwd wat uit het wijkpanel komt en het lijkt me leuk om met die ideeën aan de slag te gaan.

Ik verwacht dat mensen uit de wijk meer betrokken zullen zijn bij beslissingen die over de wijk genomen moeten worden. Ik hoop dat we bereiken dat wijkbewoners actiever hun stem laten horen en het gevoel hebben dat er naar hun geluisterd wordt.

Ik heb er zin in!”