Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 302
Notice: Undefined index: header_type in D:\www\cooperatievewijkraad\www\wordpress\wp-content\themes\hershel-child\header.php on line 321

WILLEM VAN DER VEEN

36 jaar, woont twee jaar in de Oosterparkwijk. Alleenstaand

De Oosterparkwijk is een oude maar mooie wijk, wat over de laatste jaren steeds moderner is geworden. Ik geloof dat dit met goed overleg een van de mooiste wijken van Groningen worden.

Het is altijd goed wanneer je iets kunt betekenen voor iemand anders. Ik denk dat iedereen in de wijk wel iets kan bedenken wat anders zou kunnen. Daarom heb ik ja gezegd tegen de Coöperatieve Wijkraad. Mijn wens is dat de Oosterparkwijk positief doorgroeit, dat het een goede plek is om te wonen en dat het een veilige omgeving is voor kinderen. Ik wil mezelf dan ook inzetten om deze punten in de wijk in goede banen te leiden.

Ik verwacht dat de Coöperatieve Wijkraad een plek is met een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen en dat we gezamenlijk tot oplossingen komen, wanneer er problemen zijn.

Ik heb er zin in en ik ben blij als ik mijn steentje kan bijdragen aan deze mooie wijk!