Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 19 oktober: loting én borrel voor Oosterparkers – Coöperatieve Wijkraad

19 oktober: loting én borrel voor Oosterparkers

okt 09, 2017 Categorie: Algemeen nieuws 0 reacties

Elf wijkbewoners krijgen een plek in de Coöperatieve Wijkraad. Zit jij erbij? Een loting gaat dat bepalen. Iedere bewoner van de Oosterparkwijk van 18 jaar en ouder heeft evenveel kans. Er is één beperking: per straat kan er maximaal 1 bewoner in de Coöperatieve Wijkraad komen.
De loting is op 19 oktober. De mensen die ingeloot zijn, krijgen dat persoonlijk te horen. Vanaf 23 oktober gaat de wijkwethouder bij hen langs.

Informatieve borrel
Op 19 oktober wordt dus nog niet bekend wie er zijn ingeloot. Dat blijft nog even spannend. Alle wijkbewoners zijn wél uitgenodigd om op die dag een borrel te drinken en wat lekkers te eten om te vieren dat de Coöperatieve Wijkraad los kan. De borrel is van 17.00 tot 19.00 uur, bij Het Werk aan de Paradijsvogelstraat 10 (tegenover Toentje). Uiteraard krijg je ook informatie over hoe het verder gaat. En kun je weer hun boodschap aan de Wijkraad kwijt bij de Babbelbox.
Kom je naar de borrel? Het is fijn als je dat aan de organisatie laat weten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cooperatieve.wijkraad@groningen.nl.

 

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *