Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Aanmelden Wijkpanel – Coöperatieve Wijkraad

Aanmelden Wijkpanel

Je zit erbij!

Ben je ingeloot? Van harte gefeliciteerd! Je kunt je met dit formulier aanmelden voor jouw plek in het Wijkpanel van de Coöperatieve Wijkraad. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 1 januari 2020.

Deze zomer zijn we op zoek naar nieuwe leden voor het Wijkpanel. Door verhuizingen hebben een aantal leden het lidmaatschap opgezegd, daarom is weer vrijgekomen in het Wijkpanel!

Na je aanmelding krijg je een bevestiging. Daarna wordt je uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek naar de Coöperatieve Wijkraad.

LET OP:
Je kunt je alleen aanmelden als je een brief met aanmeldkaart hebt gekregen, waar in staat dat je bent ingeloot voor het Wijkpanel.

Toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens

Met het verzenden van je gegevens verklaar je ook dat je je persoonsgegevens vrijwillig hebt verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt en opgeslagen om je te benaderen als deelnemer van het Wijkpanel. Daarvoor hebben we je volledige adresgegevens nodig, telefoonnummer en/of e-mail. Je naam, geboortedatum en geslacht worden gevraagd om te checken of jij degene bent die is ingeloot. Je plek is namelijk uniek, die niet bestemd is voor iemand anders.

Je mag de gegevens inkijken, verwijderen of aanpassen. Ook mag je bezwaar maken en de toestemming intrekken. Doe dit door te mailen naar cooperatieve.wijkraad@groningen.nl.

Als je een klacht hebt, kan je dat laten weten bij de gemeente Groningen. Zij slaan de gegevens op. Als je er met de gemeente niet uitkomt dan kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming via het contactformulier van de gemeente dat op de website staat of telefonisch via 14050. Meer informatie kan je vinden op www.gemeente.groningen.nl/privacywet