Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Coöperatieve Wijkraad bedankt gemeenteraadsleden voor hun inzet – Coöperatieve Wijkraad

Coöperatieve Wijkraad bedankt gemeenteraadsleden voor hun inzet

dec 13, 2018 Categorie: Algemeen nieuws, Wijkraad 0 reacties

Volgend jaar geven drie gemeenteraadsleden uit de Coöperatieve Wijkraad het stokje door aan hun opvolgers in de gemeenteraad. Op 11 december, tijdens de laatste vergadering van dit kalenderjaar nam de Coöperatieve Wijkraad afscheid van het drietal en zette hen in het zonnetje. 

Tijdens de open vergadering, die plaatsvond bij Bina aan de Oosterhamrikkade, waren alle gemeenteraadsleden die op dit moment actief zijn bij de Coöperatieve Wijkraad aanwezig. Voor drie van hen was dit de laatste vergadering in deze setting. Petra Brouwer, Edward Koopmans en Arend Jan Wonink verlaten de gemeenteraad en daarmee ook hun functie in de Coöperatieve Wijkraad. In het komende jaar zullen zij vervangen worden door drie nieuwe gemeenteraadsleden.

Tjarda Wietsma zat deze laatste vergadering voor en nam aan het einde uitgebreid de tijd om het drietal te bedanken. Naast mooie woorden van dank ontvingen de gemeenteraadsleden ook een mooie bos bloemen in de kleuren groen wit en rood. “Groen en wit omdat dit de kleuren zijn van de Coöperatieve Wijkraad Oosterpark en rood voor de power die we er samen in hebben gebracht!”

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *