Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Coöperatieve Wijkraad gaat openbaar! kom je ook? – Coöperatieve Wijkraad

Coöperatieve Wijkraad gaat openbaar! kom je ook?

sep 26, 2018 Categorie: Algemeen nieuws 0 reacties Tags: agenda, vergadering, wijkraad

De Coöperatieve Wijkraad Oosterparkwijk vergaderde tot nu toe nog achter gesloten deuren, maar vanaf deze week kan iedereen de vergaderingen bijwonen! Dat betekent dat ook jij van harte welkom bent op donderdag 27 september om 19:30 uur in het gebouw van Drumfanfare Avanti Groningen aan het Damsterdiep 291-293.

Wat is de Coöperatieve Wijkraad
De Coöperatieve Wijkraad is een nieuwe samenwerking tussen gemeente en wijkbewoners. Elf wijkbewoners nemen samen met zes gemeenteraadsleden beslissingen over de Oosterparkwijk. Er zijn dus altijd meer wijkbewoners dan gemeenteraadsleden. Want als het gaat over de wijk, weten wijkbewoners het beste wat er speelt en wat er nodig is. Een loting heeft bepaald wie erin zitten. De wijkraad werkt niet alleen, 400 wijkbewoners ondersteunen de wijkraad met input en feedback.

Deuren open
Het was even zoeken voor de deelnemers van dit experiment naar de juiste vorm om te vergaderen. Het was al moeilijk genoeg achter gesloten deuren, vandaar dat besloten is om eerst de wijkraad goed te organiseren, voor de deuren open te zetten voor de wijk. Die deuren zetten we nu open. We nodigen iedereen uit die mee wil denken en mee wil praten!

Spelregels en Agenda
Om de vergaderingen goed te laten verlopen is een voorzitter aangesteld die de vergadering leidt. De voorzitter geeft iedereen het woord die daarom vraagt, maar kan ook een discussie die te lang duurt onderbreken.

De Coöperatieve Wijkraad bespreekt onderwerpen aan de hand van een vooraf opgestelde agenda. Deze agenda vind je hier. Wil je meepraten of een keer komen kijken? Je bent van harte welkom bij de Coöperatieve Wijkraad Oosterparkwijk!

je vindt alle informatie over komende vergaderingen in onze agenda

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *