Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Coöperatieve Wijkraad gestart – Coöperatieve Wijkraad

Coöperatieve Wijkraad gestart

feb 11, 2018 Categorie: Wijkraad 0 reacties

Afgelopen zaterdag, 10 februari, kwam de Coöperatieve Wijkraad weer bij elkaar voor een ‘startdag’. ‘s Ochtends was er een wandeling door de wijk en ‘s middags ging de groep aan de slag. Een verslaggever van het Dagblad van het Noorden liep een stukje mee. Het was voorlopig één van de laatste startdagen. Onder begeleiding van Joop Hofman en Nephtis Brandsma werd er eerst vooral kennis gemaakt, werd bijgepraat over het wijkpanel en nagedacht en gedroomd over de plannen van de Coöperatieve Wijkraad. Zaterdag werden er dan echt spijkers met koppen geslagen.

Hondepoep en vuil op straat
De Coöperatieve Wijkraad heeft besloten dat ze hondenpoep en vuil op straat als eerste aan gaan pakken. Bij de eerste bijeenkomst van het Wijkpanel kwam dit als meest genoemde punt naar voren. Ook hebben veel Coöperatieve Wijkraadleden er zelf last van. Daarnaast is er nagedacht over de zichtbaarheid van de Coöperatieve Wijkraad, zijn er plannen gemaakt om kennis te maken met de vele organisaties die actief zijn in de Oosterparkwijk en wordt er gewerkt aan een kennismakingsdag met de rest van de wijk.

Aanstaande donderdag, 15 februari, komt de Coöperatieve Wijkraad weer bij elkaar.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *