Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 De Coöperatieve Wijkraad vergadert op 1 november. Kom je ook? – Coöperatieve Wijkraad

De Coöperatieve Wijkraad vergadert op 1 november. Kom je ook?

okt 25, 2018 Categorie: Wijkraad 0 reacties Tags: agenda, vergadering

De Coöperatieve Wijkraad Oosterparkwijk vergadert sinds de oprichting eind 2017 tweewekelijks. Dit gebeurde steeds achter gesloten deuren, maar sinds 27 september 2018 zijn wijkbewoners en organisaties ook van harte welkom. We zijn erg positief over het verloop van de eerste open vergaderingen. Als Coöperatieve Wijkraad vinden we het belangrijk om beslissingen niet voor, maar met de wijk te nemen en we hebben ervaren dat open vergaderingen leiden tot waardevolle extra inbreng van bewoners! 

De volgende vergadering vind plaats op donderdag 1 november om 19:30 uur bij Avanti aan het Damsterdiep 291-293 . De vergadering duurt tot 21:30.

Wat is de Coöperatieve Wijkraad
De Coöperatieve Wijkraad is een nieuwe samenwerking tussen gemeente en wijkbewoners. Elf wijkbewoners nemen daarin samen met zes gemeenteraadsleden beslissingen over de Oosterparkwijk.

Wijkbewoners zijn in de meerderheid. Want als het gaat over de wijk, weten zij het beste wat er speelt en wat er nodig is. Een loting heeft bepaald welke wijkbewoners er in komen. Een wijkpanel van bijna 400 wijkbewoners ondersteunt de wijkraad met input en feedback.

Deuren open

De Coöperatieve Wijkraad maakt plannen voor de wijk en daarbij is de mening van wijkbewoners ontzettend belangrijk. Daarom zetten we voor onze vergaderingen de deuren open en zijn alle Oosterparkers welkom om een extra puntje aan de agenda toe te voegen of gewoon om te kijken wat er precies gebeurt in de wijk. Of je nu een bewoner bent, of aangesloten bij een organisatie. Je bent van harte welkom tijdens de open vergaderingen.

Spelregels en Agenda
Om de vergaderingen goed te laten verlopen is een voorzitter aangesteld die de vergadering leidt. De voorzitter geeft iedereen het woord die daar om vraagt, maar kan ook een discussie die te lang doorgaat onderbreken.

De Coöperatieve Wijkraad vergadert, maar vragen staat vrij! Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen. De Agenda voor deze vergadering vind je hieronder:

https://cooperatievewijkraad050.nl/wordpress/wp-content/uploads/2018/10/Openbare-agenda-1-11-2018.pdf

De stukken ter voorbereiding op de vergadering vind je op Google Drive via onderstaande link:

https://drive.google.com/drive/folders/1-EqRFrDYgNij80P-re_d-zFywIco6Y-C?usp=sharing

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *