Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 De vergaderingen van 2019 zijn bekend! 10 januari start de Wijkraad weer – Coöperatieve Wijkraad

De vergaderingen van 2019 zijn bekend! 10 januari start de Wijkraad weer

jan 04, 2019 Categorie: Wijkraad 0 reacties Tags: agenda, vergadering, wijkraad

Als Coöperatieve Wijkraad vinden we het belangrijk om beslissingen niet voor, maar met de wijk te nemen. Tijdens de laatste vergadering van 2018 zijn twee grote besluiten genomen: de aanschaf van een busje en een subsidie aan kunstateliers. Wil je deze vergaderingen ook bijwonen? Graag! Je bent vanaf 10 januari weer van harte welkom. 

De volgende vergadering vind plaats op donderdag 10 januari om 19:30 uur bij Bina aan de Oosterhamrikkade 119. De vergadering duurt tot 21:30.

Jaarplanning
We hebben alle vergaderingen in 2019 alvast in de agenda gezet. Bekijk de jaarplanning, of check de agenda op de website.

Deuren open
De Coöperatieve Wijkraad maakt plannen voor de wijk en daarbij is de mening van wijkbewoners ontzettend belangrijk. Daarom zetten we voor onze vergaderingen de deuren open en zijn alle Oosterparkers welkom om een extra puntje aan de agenda toe te voegen of gewoon om te kijken wat er precies gebeurt in de wijk. Of je nu een bewoner bent, of aangesloten bij een organisatie. Je bent van harte welkom tijdens de open vergaderingen.

Spelregels en Agenda
Om de vergaderingen goed te laten verlopen is een voorzitter aangesteld die de vergadering leidt. De voorzitter geeft iedereen het woord die daar om vraagt, maar kan ook een discussie die te lang doorgaat onderbreken.

De Coöperatieve Wijkraad vergadert, maar vragen staat vrij! Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen.

De agenda en stukken ter voorbereiding op de vergadering vind je op Google Drive via onderstaande link:

Agenda vergadering 10 januari

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *