Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Gezocht: nieuwe leden voor het Wijkpanel en de Wijkraad – Coöperatieve Wijkraad

Gezocht: nieuwe leden voor het Wijkpanel en de Wijkraad

jul 26, 2019 Categorie: Algemeen nieuws 0 reacties

In de Coöperatieve Wijkraad nemen elf wijkbewoners samen met zes gemeenteraadsleden beslissingen over de Oosterparkwijk. Wijkbewoners zijn in de meerderheid. Want als het gaat over de wijk, weten zij het beste wat er speelt en wat er nodig is. Een loting heeft bepaald welke wijkbewoners er in komen. Zit jij erbij?

2 nieuwe leden voor de Coöperatieve Wijkraad

Door het vertrek van Tjarda en Lottie zijn er twee plekken in de Coöperatieve Wijkraad vrijgekomen. We hebben de lotingslijst erbij gepakt en gaan opnieuw ingelote Oosterparkers uitnodigen om JA te zeggen. Wat je dan te wachten staat? Dat bepaal je zelf. Het gaat altijd over onderwerpen die in de wijk spelen. Het groen in onze prachtige parken, zorgen voor elkaar, veilige straten… het kan van alles zijn. En je komt erachter door de wijk in te gaan en in gesprek te gaan met de Oosterparker.

Er is weer plek in het Wijkpanel

De Wijkraadleden hoeven niet alles zelf te bedenken en beslissen. Er is ook een Wijkpanel met 400 bewoners die ze kunnen vragen mee te denken. Door verhuizingen zijn er wat plekken vrijgekomen. Daarom gaan we deze zomer op zoek naar nieuwe leden voor het Wijkpanel. Ook hier heeft een loting bepaald wie er mee mag doen. Zo maakt iedereen evenveel kans om mee te praten over de wijk. Heb je een brief gehad? Meld je dan hier aan.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *