Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Kiflom Tsegay treedt terug uit Coöperatieve Wijkraad – Coöperatieve Wijkraad

Kiflom Tsegay treedt terug uit Coöperatieve Wijkraad

jun 25, 2018 Categorie: Wijkraad 0 reacties

Kiflom Tsegay is sinds de start lid van de Coöperatieve Wijkraad. Hij wilde zich inzetten voor ouderen in de wijk, die wilde hij helpen. Daarbij zag Kiflom het belang van het gesprek aangaan met de inwoners van de wijk. Onlangs maakte hij kenbaar te willen stoppen als raadslid.

Kiflom kwam twee jaar geleden in de Oosterparkwijk wonen. Hij komt oorspronkelijk uit Eritrea in Afrika. Hij is student aan het Alfa College en nog bezig met het leren van de Nederlandse taal. De taalbarrière maakte het voor Kiflom soms knap lastig om aan de vergaderingen deel te nemen.

Kiflom werd aan het begin van dit jaar vader van een prachtige dochter. Het vaderschap vergt natuurlijk veel tijd en energie van Kiflom. Hij maakte daarom de beslissing om te stoppen met de wijkraad.

Thea Bakhuys is ook lid van de wijkraad. Zij reageert met begrip op de keuze van Kiflom. “Wat mooi is, is dat iemand die pas in Nederland en pas in de Oosterparkwijk is komen wonen, zich al wil inzetten voor de mensen in zijn omgeving.”

“De Coöperatieve Wijkraad is er voor iedereen, of je nou 22 jaar in de wijk woont, zoals ik, of amper anderhalf jaar , zoals Kiflom. We wensen hem en zijn jonge gezin alle voorspoed toe en bedanken hem voor zijn inzet.”

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *