Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Langs de deuren voor een JA! – Coöperatieve Wijkraad

Langs de deuren voor een JA!

dec 01, 2017 Categorie: Blog 0 reacties

Inmiddels heb ik wel wat ervaring met langs de deuren gaan. Vroeger als bezorger van folders, later met flyers de wijk in, en nu langs vele deuren om aan te bellen en vragen naar een JA! voor de Coöperatieve Wijkraad. En ik moet zeggen: dat laatste is toch wel het leukst!

Want pas als je in gesprek bent met een echte Oosterparker of iemand die net in de wijk is komen wonen, kom je er pas achter waarom iemand JA of NEE zegt.

Voor zowel de Wijkraad als het Wijkpanel gaan we langs de deuren, om iedereen persoonlijk te vragen JA te zeggen. Zo kunnen we direct vragen beantwoorden en onduidelijkheden wegnemen.

Wat we veel gehoord hebben? ‘Daar heb ik geen tijd voor’, ‘Ik doe al heel veel voor de wijk’, en ‘Daar ben ik te oud voor’. Gelukkig hebben we voor het Wijkpanel aan al deze zaken gedacht, ook als je weinig tijd hebt of denkt te oud te zijn. Iedereen die is ingeloot moet immers mee kunnen doen.

De komende tijd ga ik zeker door met langs de deuren gaan, zeg jij JA als ik aanbel?

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *