Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Minibieb Oosterpark organiseert boekenruilochtend op 14 maart – Coöperatieve Wijkraad

Minibieb Oosterpark organiseert boekenruilochtend op 14 maart

mrt 03, 2020 Categorie: Algemeen nieuws, Oosterpark 0 reacties

De eerste activiteit van de minibieb Oosterparkwijk is een feit! Op 14 maart tussen 10:00 en 12:00 organiseren initiatiefnemers Nienke, Annemarie en Liesbeth een boekenruilochtend bij het Kopland. Wijkbewoners kunnen hier hun favoriete boeken inruilen met andere wijkbewoners. Elk boek is een bon waard, die je weer kunt gebruiken om een nieuw boek mee te nemen. Met boeken voor jong en oud is er voor iedereen een reden om langs te komen.

Afgelopen najaar vroeg de Coöperatieve Wijkraad aan wijkbewoners om goede ideeën te delen tijdens ‘Oosterpark Altijd Een Goed Idee”. Nienke, Annemarie en Liesbeth zagen hun kans en bedachten samen het idee voor een minibieb in de wijk. Er werd een Facebookpagina aangemaakt en een voorstel geschreven met begroting die werd geplaatst op de website. Buurtbewoners werden via de buurtapp enthousiast gemaakt om op de minibieb te stemmen. Begin december kregen ze de uitslag. De minibieb was één van de elf winnaars van Oosterpark Altijd Een Goed Idee!

Al snel na de uitslag werden door diverse mensen al boeken aangeboden. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de boekenkast moest nog wel gemaakt worden. Samen met Wietse van de Coöperatieve Wijkraad werd er nagedacht over mogelijke hulp bij de uitvoering. Materialen voor de boekenkast werden gekocht en twee handige klussers begonnen met het maken van de boekenkast.

Tijdens de ruilochtend krijgen bezoekers een idee hoe de boekenkast eruit komt te zien en wordt bekend gemaakt wanneer de minibieb officieel wordt geopend! Hieronder vind je nog een keer alle benodigde informatie voor de boekenruilochtend:

Datum en tijd: zaterdag 14 maart van 10.00-12.00 uur 
Locatie: het Kopland, Piet Fransenlaan 1
Meer informatie: facebook.com/minibieboosterparkwijk
Contact: minibieboosterparkwijk@gmail.com

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *