Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Nog 2 weken te gaan! Stem nu op ideeën voor de wijk – Coöperatieve Wijkraad

Nog 2 weken te gaan! Stem nu op ideeën voor de wijk

nov 15, 2019 Categorie: Algemeen nieuws 0 reacties

In de afgelopen maand hebben wijkbewoners uit de Oosterparkwijk meer dan 40 ideeën bedacht voor de wijk! De ideeën zijn bekeken, beoordeeld en voorzien van een prijskaartje. Van 15 november tot en met 1 december kan iedereen uit de Oosterparkwijkbewoners stemmen op deze goede ideeën voor de wijk.

Hoe werkt het

Op de website https://stemvan.groningen.nl kunnen wijkbewoners ideeën bekijken voor de wijk. De Coöperatieve Wijkraad heeft in totaal €25.000 beschikbaar voor deze ideeën. Door een account aan te maken kunnen wijkbewoners stemmen op ideeën die zij belangrijk vinden voor de wijkdoor hun winkelmandje te vullen totdat het totaalbedrag is bereikt.

Hulp

Heb je hulp nodig? Bij de entree van WIJ (Heesterpoort 1) kan je terecht om samen de website te bekijken. Ook kan je hier stemmen samen met een medewerker van het WIJ-team of lid van de Coöperatieve Wijkraad. Je kunt ook contact met ons opnemen via cooperatieve.wijkraad@groningen.nl.

Tijd

Alle wijkbewoners kunnen van 15 november tot en met 1 december stemmen op ideeën. Je kunt deze hele periode je stem nog wijzigen. Op 2 december sluit de stemming en maken we bekend welke ideeën de meeste stemmen hebben gekregen.

Doen

De ideeën met de meeste stemmen gaan we samen uitvoeren! We houden je via onze website, Facebookpagina en via de wijkkrant op de hoogte van de voortgang. We hopen dat je jouw stem wilt laten horen in de wijk!

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *