Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/www/cooperatievewijkraad050.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11 Wijkraadslid Elbart Luth plotseling overleden – Coöperatieve Wijkraad

Wijkraadslid Elbart Luth plotseling overleden

mrt 31, 2018 Categorie: Algemeen nieuws 0 reacties

Gisteren hoorden we dat Elbart, onze collega in de Coöperatieve Wijkraad, plotseling is overleden. We zijn ontzettend geschrokken en verdrietig. In de afgelopen drie maanden hebben we hem leren kennen als een warm, toegankelijk en beminnelijk mens. Zijn lach verraadde verlegenheid en heette je tegelijkertijd welkom.
“We moeten naar elkaar omkijken en geen individualisten zijn”, zei Elbart toen we hem vroegen wat hij belangrijk vond voor de wijk. Dat zegt veel over hoe hij was.
Elbart had ontzettend veel zin om deel te nemen aan de Wijkraad, hij ging er zelfs een dag minder voor werken. En wij hadden ontzettend veel zin om dit nieuwe avontuur samen met hem aan te gaan. Zijn rust en actieve betrokkenheid waren waardevol en bijzonder.
We vinden het verschrikkelijk dat hij er niet meer is en zullen hem missen.
Zijn familie en andere naasten wensen we veel sterkte.

De leden van de Coöperatieve Wijkraad Oosterparkwijk: Thea, Petra, Muzjda, Margriet, Lottie, Lennart, Koosje, Kiflom, Jan Pieter, Huseen, Henk, Edward, Arend Jan, Amrut, Marit en Talin
Ondersteuners: Joop, Frank en Nephtis

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *